meny grey 2

coverband fest stockholm partycovers scoop

Scoop logga

 

"Överträffade alla mina förväntningar på alla sätt! Jag har inte ord för att uttrycka hur tacksam jag är för era insatser! Ert fantastiska lir och engagemang var en bärande del av mitt livs kväll! Så TACK!!! från djupet av mitt hjärta"

Mail från kund efter gig på 50-årsfest

scoop, partybandet för fest och krog
Sidbild index forts

scoop, partybandet för fest och krog

Fortsättning - äldre skvaller

*  

Oktober 2014
Efter 23 år i SCOOP meddelade Peter att han tyvärr måste sluta i bandet då tinnitusen blivit för svår. Vi kommer alla sakna honom bakom pukorna & hans målmedvetna inställning.

Under hösten har ett stort antal trummisar provspelat & till slut har vi hittat rätt man. Tore som spelar på digitaltrummor känns helt rätt för SCOOP, så nu blir det en period av intensivt repande & sedan full fart frammåt med gig igen.

tore

Maj & Juni 2014
Stockholm Marathon & sedan dubbel 50-årsfest på Skarpö....två riktigt sköna utomhusgig tycker vi i SCOOP!
skarpo

Stockholm Marathon. Scoop, partybandet för fest och krog

scoop, partybandet för fest och krog

April 2014
Mikrofonfrillorna åkte på när SCOOP dök ned i 70-talets hits under fredagskvällens spelning på Bistraud Grisslinge Bistro & Bar. Trevligt ställe med fantastisk mat.

Scoop partybandet, LIVE Grisslinge bistro

December 2013
SCOOPs Matte gästade Jalle Laine & hans grymt musikaliska Cassius Clay på Birka Paradise natten mot lucia.

jam Birka cruises, scoop, partybandet för fest och krog

En mera partyglad & danssugen publik än den på 50-årsfesten i Huddinge 7/12 går nog inte att hitta. Tack Christer & Susanne för att ni återigen anlitade SCOOP när ni ställer till stor fest.

scoop, partybandet för fest och krog

Stort tack till John Rauhofer från bandet "On Your Feet" som vikarierade bakom trummorna när Peter var i Indien.   Även kul att kompa sångerskan & kompositören Frida von Schewen på F.R. Davids gamla hit Words don´t come easy.

John

 

Frida Scoop partybandet

Juni 2013
Härlig respons från de tappra löparna som kämpade sig igenom Stockholm Marathon. För tredje året i rad spelade vi på denna enorma folkfest. Nu tar vi semester & laddar batterierna inför höstens kommande gig.

collage marathon

 

scoop, partybandet för fest och krog Februari 2013
I höstas meddelade Hogge efter 22 år i SCOOP att det var dags att dra sig tillbaka. Vi alla i SCOOP önskar Hogge all lycka i sitt framtida musicerande. Inte lätt att ersätta någon som Hogge men efter att gått igenom det stora antal svar vi fått från gitarrister & därefter testat 5st så har vi nu funnit rätt man. Utöver att vara en mycket duktig leadgitarrist kommer Göran att bidraga med sång

 

 

 

 

 

Juli & Augusti 2014
Massor med musiker bland gästerna & 2st scener på 50-årsfesten i Älvdalen gav upphov till ljuv musik & kul konstellationer natten lång. Bland annat så var Stefan från Larz-Kristerz samt Edvard, Pontus & Kent från Jezewskis Be Bop A Luba show uppe & jammade med oss i SCOOP.

scoop, partybandet för fest och krog, Älvdalen

Vid sidan om SCOOP har Robert kranat ljud åt Hästpojken & Stefan Sundström i sommar.

scoop, partybandet för fest och krog. Hästpojken

scoop, partybandet för fest och krog. Stattshörnan

Mars 2014
Två kvällar på ENGELENs scen.

scoop, partybandet för fest och krog. Engelen

Januari 2014
Fredag & lördagkväll på Crocs Inn, alltid lika kul!

Crocs Inn 201401

 

Oktober 2013
Det var riktigt kul att vara tillbaka på Crocs Inn igen & den partyglada Södertäljepubliken. Två kvällar med fullt drag.

Scoop partybandet, Live Crocs Inn

orion

SCOOPs Robert som varit ljudtekniker vid inspelningen av svenska långfilmen Orion minglade & åt snittar på galapremiären.

Juli 2013
SCOOPs trummis Peter dök upp i TV4s nyhetsmorgon i Juli när han spelade med Peter Jezewski.

jezewski tv4

 

Mars 2013
Vid sidan om SCOOP spelar våran trummis Peter i den gamle Boppersångaren Peter Jezewskis Be Bop A Luba show som turnerar runt på teatrar i Sverige. Även bla.Svenne Hedlund & Tone Norum är med & gästar.
scoop, partybandet för fest och krog. Jezewski, Diephuis

 

 

 

scoop, partybandet för fest och krog